Am avut un proces pe rol pentru expropriere care nu s-a mai facut.Am castigat procesul in prima instanta.
Zilele trecute partea cealalta a facut recurs.
Astazi am aflat solutia de la recurs in care se mai da termen o luna in care se spune ca partea care pierdut si a facut recurs sa precizeze in scris daca vrea expertiza?
Se poate cere expertiza la recurs?In apelul declarat nu este trecuta ca motiv, doar s-a spus astazi verbal la termen?La recurs se mai cer probe noi?Expertiza nu trebuia ceruta la prima judecare ca au avut 2 ani la dispozitie?
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Noi ne judecam pe vechiul cod.
Multumesc frumos
Expertiza nu se poate cere in recurs; in recurs pot fi solicitate ca si probe doar inscrisurile; probabil ca se doreste casarea hotararii cu trimitere pentru rejudecare la instanta de fond!).
Sigur ca da, dar, depinde de ce stabileste instanta de judecata; poate trimite dosarul la rejudecare si acolo instanta de control judiciar (de recurs) sa impuna sa se faca/sa se refaca expertiza!
Recuperare bani
titeica
Am de recuperat o suma 5000. lei noi de la o persoana careea i-am platit ratele la 2 banci.Am copii dupa chitante si un angajament scris de datornica ca imi ... (vezi toată discuția)