avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Ma intereseaza sa stiu daca pot sa imi infiintez firma pentru prestare servicii de contabilitate (cod CAEN 6920) avand in vedere ca am doar diploma de economist si nu sunt expert contabil?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:22, 5 Martie 2014
Nu, nu.
Dar servicii de contabilitate la asociatia de proprietari pot sa realizez, in situatia in care aleg alt cod de clasificare a activitatilor (de exeplu 7022 Activitate de consultanta in afaceri)?
Nu prea puteti pe firma (nu sunteti autorizata sa taiati facturi), dar puteti sa o faceti cu contract de munca la asociatia de proprietari (nici cu conventie civila nu puteti, dupa cum stiti). Va angajati cu cim cu 1 ora /luna (la cati angajatori vreti, etc) .. dar problema este cum incasati banii ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru firma ce va desfasura activitate de contabilitate pentru asociatia de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti, daca se poate sa infiintez o societate cu cod de activitate CAEN 7022 \\"Activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
Caen srl cu activitate prestari servicii contabilitate primara. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Ma ajuta cineva va rog cu un cod CAEN pentru a putea presta servicii de contabilitate primara? Infiintez o societate noua pentru prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma contabilitate Costi1989 Costi1989 O firma cu cod CAEN 6920 cati angajati trebuie sa aiba?Cum ar arata organigrama? Care este modul de organizare şi conducere a contabilităţii şi ... (vezi toată discuția)