avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inscriere ROI - cazier judiciar asociat unic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inscriere ROI - cazier judiciar asociat unic

Buna ziua ,

Pentru inscrierea in Registrul Operatorilor Intracomunitari a unui SRL am nevoie de cazierul judiciar al asociatului unic, in cazul meu, emis pe persoana fizica ? Banuiesc ca nu trebuie cazier judiciar pe persoana juridica .

Multumesc!
Da,pe persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoana juridica straina bvr bvr Buna ziua! Am o mare rugaminte. Pentru inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari, am nevoie de cazierul judiciar al societatii care este asociat ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari marinicad2002 marinicad2002 \"In vederea inscrierii in Registrul operatorilor intracomunitari, persoanele impozabile si persoanele juridice neimpozabile trebuie sa depuna la organul ... (vezi toată discuția)
Registru operatori intracomunitari danny_boy danny_boy Buna ziua,la o societate comerciala la care actionar este o alta societate comerciala cum se procedeaza cu cazierul judiar,se scoate numai pentru persoana ... (vezi toată discuția)