avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda

Am fost implicat in contrabanda cu tigari in feb 2011 declaratii etc. In 2014 procurorul a trimis dosarul catre tribunalul Arges iar acesta prin declinare competenta catre judecatoria Pitesti cu nr 470/109/2014 in care scrie urmatoarele:

Complet: C7 camera preliminara
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 68 C.p.p. respinge cererea de abţinere formulată de magistratul judecător Gabriela Iordache de la soluţionarea cauzei cu nr. 470/109/2014. În baza art. 275 al. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat în cauza rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică de la 21 Februarie 2014.
Document: Încheiere – abţinere 21.02.2014.As vrea sa stiu si eu ce inseamna daca poate un avocat s-a citeasca dosarul.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Utiu , Avocat 17:54, 6 Martie 2014
Inseamna ca un judecator a vrut sa se abtina - adica sa nu fie judecator in completul de fond care va va judeca si i s-a respins cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)
Sentinta proces anulare pv contraventie marius3191 marius3191 Complet: CV - contraventii Tip solutie:Declinare de competenţă Solutia pe scurt: Admiteexcepţianecompetenţei teritoriale.Declinăcompetenţade ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara - dispune începerea judecăţii cauzei Newuswr Newuswr Buna ziua, Imi puteti spune ce inseamna mai exact : Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 C.p.p. constată legalitatea sesizării instanţei cu ... (vezi toată discuția)