avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... deschidere laborator
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

deschidere laborator

Am absolvit doua facultati: biochimie si medicina. Am un master in biologie celulara. As dori sa deschid un laborator care sa efectueze si cercetare. Care ar fi pasii de urmat?

Cristina
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:45, 7 Martie 2014
Pentru deschiderea laboratorului gasiti mai multe informatii in acest topic.
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
;)
Cat despre cercetare acum depinde de nivelul la care doriti sa ajungeti, standardele ISO, etc...
In primul rand sa studiati legislatia privind infiintarea acestor laboratoare, avize, autorizatii, etc
Daca doritisa aveti contract cu casa de asigurari de sanatate, atunci trebuie studiata legea 95/2006 si in plus legea contractului cadru si normele de aplicare. Pentru cercetare in specialitatea dvs exista legislatie doar ca trebuie cautata. Posibil sa fie necesar sa lucrati cu organisme abilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale magda8s magda8s Buna, imi poate trimite cineva si mie pe email model de proceduri operationale si registrul riscurilor pentru resurse umane Citeste mai mult: ... (vezi toată discuția)