Buna ziua,
Se poate incepe o executare silita de BEJ...fara incheierea de incuvintare ?
Verifica cineva domiciliul tertului poprit atunci cand se face incheierea de incuvintare ?
Pot pierde banii castigati in urma unei executari silite pt. ca dupa 4 ani ( cred ca s-a prescris) primesc citatie ca am luat banii de la Trezoreria sect1 si nu de la tertul poprit ( Trezoreria Municipiului Buc sect 4 ).
Deci contestatia la executare trebuia admisa sau respinsa de judecatoria in raza careia se afla sediul tertului poprit resp sect4.
Dupa 15 ani de asteptare pagubitii de la un fond de investitii sunt pagubiti din nou de executorii judecatoresti care cu buna stiinta si cu intelegere cu organele abilitate intocmesc acte gresite. Noi ce putem face ?
Suntem multi dar nu ne putem apara drepturile.....
pe executori cine ii trage la raspundere ?
A fost o perioada (2009-2010 cred) cand executarea silita incepea fara obtinerea incuviintarii ci pur si simplu printr-o somatie. S-ar putea sa va incadrati acolo...
incepand cu 4 iunie 2009 s-a modificat art 373,.......ma incadrez in al doilea proces.
Executarea silita s-a desfasurat in doua etape .
Primul proces la jud sect1 castigat -proces si recurs-- respinge contestatia la exe. ( nu era obligativitatea incuvintarii)....iau banii.
Al doilea proces contestatie la exec la jud sect 1( apare modif art 373).
AVAS in oct 2009 cere incheierea de incuvinta si bla bla bla.....altele care sa-ti distraga atentia de la problema principala: Incuvintare de la jud sect 4 acolo unde isi are domiciliul tertul poprit ( In acte tertul poprit este Dir. Trezoreriei si Contabilitate publica cu domiciliul in sert 4 ( stati linistiti executorul judecatoresc vegheaza........sa dai banii inapoi la AVAS )
Jud sect.1 acolo unde am avut primul proces declina competenta teritoriala pentru jud.
sect 4.
ATENTIE!!!!!! aici aveam posibilitare de recurs. Am crezut ca este acceasi situatie ca in primul dosar...dar m-am inselat eu trebuia sa fac recurs (creditorul)
Doamne suntem prea saraci sa ne permitem un avocat.......!!!!!
Dareu va sfatuies sa nu incepeti nimic fara avocat !!!
jud. sector 4 ma trimire la jud sect 2.
Dupa 4 zile de cautari pe net am inteles de ce sunt plimbata prin toate judecatoriile ( lipsesc jud sect3. si 5 )
Am luat banii de la Trez.sect1 cu domiciliul in s2, si nu de la Trez Munic. Bucuresti cu domiciliul in sect.s4
Am proces in martie la jud sect2..... credeti ca mai pot face ceva/??????
Astept un raspuns urgent .
Avocatii la care am apelat cer 500lei pt o reprezenrare dar ei vor acesti bani fara sa-ti spuna daca ai castig de cauza sau nu.
Cu multumiri C.S
Daca vreti sa stiti de ce executorul a facut intentionat greseli va voi spune intr-o alta postare
Executare silita
costel_57
Buna ziua,
Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Executare silita
monatedys
permiteti-mi sa fac o intrebare referitoare la o exec.silita asupra unui titlu exec.definitiv si irevocabil,dar care nu s-a pus in aplicare de catre AVAS ... (vezi toată discuția)