avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament telefonie

Detin un abonament la cosmote si vreau sa stiu daca il pot rezilia fara sa platesc vreo taxa.Abonamentul este incheiat pe o perioada de 2 ani,dar il detin de aproape un an.
Cel mai recent răspuns: ContSters315672 , utilizator 13:46, 7 Martie 2014
Daca parcurgeti contractul incheiat cu operatorul de telefonie,veti constata conditiile in care contractul poate fi reziliat inaninte de termenul contractual asumat la cererea beneficiarului
poti renunta la abonament , dar vei plati lunile ramase pana la finalizarea abonamentului .
daca parcurgi cu si mai mare atentie contractul incheiat cu operatorul , o sa vezi in ce conditii poti rezilia contractul .

companiile de telefonie mobila , nu reziliaza un contract fara taxe . neplata facturilor restante duce la ....recuperatori .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii de telefonie orange pe toata durata contractului notafraiddd notafraiddd Buna seara as avea o intrebare. Recent niste prieteni au \"scos\" cateva telefoane de la Orange, prin \"scos\" ma refer ca si-au facut un abonament in urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)