avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Drept de proprietate - executare silita cota sotiei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Drept de proprietate - executare silita cota sotiei

Buna ziua,
Sunt casatorit iar sotia din casatoria anterioara a achzitionat un apartament cu un imprumut de la banca,in urma divortului ratele la apartament le-a platit fostul sot o perioada dupa care a incetat platile ,momentan banca apus sechestru pe apartament pentru recuperarea diferentei de plata,noi dorim sa cumparam o casa intrebarea mea ar fi ,acest imobil ar putea fi atacat de banca .Ma refer la partea din casa care ar reveni sotiei.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:56, 7 Martie 2014
Daca ramane ceva de plata dupa ce se va vinde acel imobil, da, creditorul poate cere partajul bunului vostru pt a executa silita partea sotiei. Va conta insa si ce suma va ramane de plata, daca va fi sub 10 mii lei, nu se va ajunge pana la o executare imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscuri sunt ca girant sau coplatitor detinand o proprietate? ContSters341336 ContSters341336 Buna ziua, eu si viitorul meu sot vrem sa ne luam o casa. Eu detin un apartament dat de mama mea prin vanzare-cumparare. Logodnicul meu are un salariu de 1800 ... (vezi toată discuția)
Executare silita venituri sotie. yamada yamada In urma cu cativa ani am accesat un credit imobiliar pentru cumpararea unui apartament in care mi s-a pus ipoteca pe acel apartament. La momentul respectiv nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)