avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Organizare pontaj pentru 4 paznici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Organizare pontaj pentru 4 paznici

Buna ziua

Pentru un viitor punct de lucru trebuie angajati 4 paznici pe care nu stiu cum as putea sa-i organizez astfel incat dupa ore de noapte sa aiba liber iar daca respectivul lucreaza in weekend sa aiba doua zile consecutive libere ... aveti vre-un model de astfel de pontaj?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 09:53, 7 Martie 2014
Pontajul trebuie sa il intocmiti conform programului de lucru si sa evidentieze orele lucrate de salariati. Daca aveti 4 paznici, atunci le puteti face un program de 12/24h, cel de-al patrulea fiind cel care da liberele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)
Control itm suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua...spuneti-mi va rog o firma care are mai multe puncte de lucru iar numarul salariatilor insumeaza in jur de 30 este obligata sa aiba CCM (daca se ... (vezi toată discuția)
Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)