avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Datorii asigurari sociale de sanatate la fisc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Datorii asigurari sociale de sanatate la fisc

Buna ziua,

As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme legate de datoriile persoanelor fizice. Intreb fiindca eu, pe langa faptul ca nu ma pricep la aceste lucruri, deja incep sa imi pierd rabdarea cu functionarii de la Administratia Financiara. Prefer sa platesc pe cineva sa se ocupe de aceste probleme.
Pe scurt, am primit o decizie de la Adm. fin. a sectorului 5 privind niste datorii la asigurarile sociale de sanatate pentru contractul de drepturi de autor al soțului meu. Ideea este ca eu am platit anul trecut toate datoriile la sanatate dupa luni de tergiversari, am si documente justificative, insa in decizia respectiva apar ca nefiind achitate datorii tocmai din perioada in care eu am achitat (daca nu ar fi la zi datoriile la sanatate, sotul meu nu ar fi asigurat in sistemul medical, or el apare asigurat). Banii i-am platit chiar la sediul Adm. Financiare. Nu inteleg, chiar nu se ocupă nimeni să coreleze datele acolo?
Va multumesc mult
Monica F.
Cel mai recent răspuns: Cristina Timaru , Avocat 12:30, 7 Martie 2014
Buna ziua,

Puteti sa mergeti personal la inspectorii fiscali si sa lamuriti situatia, sa verificati ce anume lipseste in sistemul lor, mai ales daca dvs aveti dovezile de plata, sau va puteti angaja u avocat sa va reprezinte in localitatea in care este operata inregistrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la fisc pentru contract de drepturi de autor MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Datorii la fisc contract drepturi de autor MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez debitul real? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am o problema cu o firma. Aceasta a intrat in faliment pe procedura simplificata. In balanta societatii apare ca debit la CAS o anumita suma. Cei de la finante ... (vezi toată discuția)