avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Fiscalitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Fiscalitate

am obtinut esalonarea la bugetul de stat conf.OUG29/2011,in 2012 ,in luna iunie 2013 nu am putut citi recipisa laD112 pe care am depus-o in 25 ,am constatat apoi ca avea erori pe care le-am rectificat in 27 datorita defectiunii sittului anaf.,pentru aceasta am pierdut esalonarea.Am contestat in instanta si am obtinut anularea deciziei de pierdere a esalonarii.,dar pana la solutionarea recursului care dureaza mai mult ,anaful printr-o adresa ma instiinteaza ca pot sa-mi mentin esalonarea daca am pierdut-o odata si la indemnul lor obtin aceasta printr-o adresa ,dar conditia iera sa achit cheltuelile exigibile care erau enorme in 90 zile.Nu am putut achita aceste cheltuieli dar ratele de esalonarea si cheltuielile curente le-am achitat.Am primit din nou ca am pierdut esalonarea dar intre timp am primit Decizia Curtii de apel pentru prima esalonare favorabila. adica de mentinere a primei esalonariIntrebarea este nu-mi pot mentine prima esalonare care de fapt nici nu am pierdut-o conform deciziei favorabile de la recurs???
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
DumitruAndriana, utilizator

Alte discuții în legătură

Esalonare si amnistie flaviusl flaviusl Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)
Datoriile la fisc excelenta32 excelenta32 buna ziua! am o societate la care am suspendat activitatea la 31 decembrie 2010 pe o perioada de 3 ani. Am ramas insa cu niste datorii la fisc (forfetarul pe ... (vezi toată discuția)
Lege ref. la deschiderea unui cont ptr angajatii reintegrati in munca Alina_2010 Alina_2010 Buna Sunt noua pe aici si am si eu o mica nelamurire..de fapt cred ca ar tb sa va explic pe scurt despre ce este vorba. O persoana concediata in 2009 a ... (vezi toată discuția)