avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna,
Doresc sa imi infiintez un PFA cu activitatea legata de realizare site web, intretinere site-uri web/administrare, promovare site web.

Nu voi avea incasari mari, poate 70mil/an cel mult. Fac acest lucru deoarece ma pricep bine, daca as avea un PFA as putea sa am mai multe proiecte si sa fiu legal + sa am si eu sanatatea platita si restul. Momentan nu lucrez nicaieri.

- Ce ma sfatuiti sa aleg dintre norma de venit si cealalata?

- Ma intereseaza ceva care sa platesc cat mai putin catre stat.

- Stiu ca pensia ar fi undeva la 32% aproximativ, aceasta este obligatorie? Ar fi super daca nu ar trebui sa o platesc (macar 2ani).
- Doresc contabilitate simpla

In rest daca platesc tot fara pensie as avea aceleasi drepturi ca un angajat (sanatate, somaj, concediu medical, poate intr-un viitor si concediu pentru cresterea copilului ?)

Va multumesc frumos anticipat.

Alte discuții în legătură

Infiintare ii sau pfa si plati la stat alexandru-1981 alexandru-1981 Buna seara tuturor. Doresc sa infiintez o firma PFA sau II, nu stiu care este mai buna, pentru realizarea de site-uri web si intretinerea acestora. Am ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - rog informatii financiar-contabile ionut28ccr ionut28ccr Buna ziua, Doresc sa-mi infiintez o firma de webdesign in orasul meu. Locuiesc cu parintii la bloc. Doresc o intreprindere individuala sau o ... (vezi toată discuția)