avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala dupa condamnare cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala dupa condamnare cu suspendare

buna ziua,cat timp trebuie sa treaca de la prima condamnare cu suspendare pentru neplata pensiei de intretinere,pentru a formula alta plangere penala in cazul in care persoana condamnata cu suspendare,continua de a comite din nou infractiunea de abandon de familie,si de nu plati in continuare obligatiile puse de lege?multumesc!

Alte discuții în legătură

Pe parcursul procesului de reincredintare,nu e obligata sa plateasca pensie de intretinere? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Ma aflu de 6 luni in postura de parat intr-un proces de reincredintare minor(si care probabil va mai dura inca pe atat),iar mama copilului refuza sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere nixnix nixnix buna seara cate luni de neplata a pens alim trebuie sa treaca pt a depune plangere ,tin sa amintesc ca ultima luna de plata a fost aprilie 2012 ,divortul sa ... (vezi toată discuția)
Cine imi plateste pensia alimentara pt minor? andd andd buna seara,am o intrebare daca ma poate lamuri cineva.am divortat anul trecut in august desi am iregistrat cererea de divort din 2010,sotul meu a fost obligat ... (vezi toată discuția)