avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare cheltuieli de judecata

mai pot cere recuperarea cheltuielilor de judecata rezultate in urma angajarii unui avocat pentru fond daca procesul este in faza procesuala de apel? avocatul nu a invocat recuperarea cheltuielilor de judecata in faza procesuala de fond. am cerut amanarea apelului pentru angajarea unui avocat si ma intereseaza cand si cum trebuie sa cer aceste cheltuieli, asta in cazul in care mai am dreptul la ele. va multumesc
Cel mai recent răspuns: luciantec , utilizator 08:02, 11 Martie 2014
nu este specificat nimic in hotararea instantei de fond, cu referire la cheltuielile de judecata. va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecată gabiplg gabiplg În urma contestării procesului verbal IPJ intimatul a câștigat dar după apel el a pierdut. Eu ca apelant intervenient și păgubit pot cere recuperarea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)