Buna ziua.
Vreau sa stiu daca o asemenea plangere are vreo sansa de izbanda? Si daca da, cum se procedeaza? Ca probe sunt inregistrari ale unor emisiuni in care judecatorul aduce acuzatii grave unor persoane in legatura cu un teren, acesta sustine ca nu ar fi al celor care-l folosesc cu toate ca acestia au acte de proprietate si aceste acte nu au fost contestate vreodata in instanta.
La CSM este deja depusa o plangere in acest sens.
Acelasi lucru va pot spune si eu, precum colegul avokitten: asteptati sa vedeti ce raspuns va ofera CSM-ul., apoi, orice dovada scrisa, audio, video, exprimata in mod public o veti putea folosi, dar numai sub indrumarea unui jurist.
Si totusi de ce nu sunt sanse? Pentru ca e asa ticalosit ,,sistemul" sau pentru ca se considera a fi o fapta ,,minora" chiar daca este savarsita de un judecator?
daca ati depus deja o astfel de plangere, veti afla cu siguranta daca aveti sanse ori nu. Acum, depinde si daca ati depus plangerea la instanta competenta, daca ea va fi admisa, daca din probatoriu va reiesi ca intr-adevar acel judecator se face vinovat de a fi savarsit aceasta infractiune...
Eu vad ca nimeni nu sustine ca nu sunt sanse!
Sunt atatea sanse de a castiga cat cel putin atatea sanse de a pierde.
Totul sta in cum formulati plangerea si cum va veti face dovezile in ceea ce sustineti si cereti instantei de judecata!
Opinia CSM-ului este un bun document care ar putea sta in fata instantei de judecata fie in favoarea, fie impotriva d-voastra.
Incredintare minor
blaga66
traiesc intr-o relatie de 8ani pe data de 10 11 a fugit de acasa cu copilul minor de 3ani si 8 luni la un alt barbat cunoscut pe internet copilul era sub ... (vezi toată discuția)