avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere de calomnie impotriva unui judecator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere de calomnie impotriva unui judecator

Buna ziua.
Vreau sa stiu daca o asemenea plangere are vreo sansa de izbanda? Si daca da, cum se procedeaza? Ca probe sunt inregistrari ale unor emisiuni in care judecatorul aduce acuzatii grave unor persoane in legatura cu un teren, acesta sustine ca nu ar fi al celor care-l folosesc cu toate ca acestia au acte de proprietate si aceste acte nu au fost contestate vreodata in instanta.
La CSM este deja depusa o plangere in acest sens.
Cel mai recent răspuns: natyca , utilizator 15:20, 8 Mai 2009
vedeti mai intai, care este pozitiaCSM-ului si apoi faceti plagerea penala, desi nu preaaveti sanse.

av.m.vasilescu
Acelasi lucru va pot spune si eu, precum colegul avokitten: asteptati sa vedeti ce raspuns va ofera CSM-ul., apoi, orice dovada scrisa, audio, video, exprimata in mod public o veti putea folosi, dar numai sub indrumarea unui jurist.

Succes
Si totusi de ce nu sunt sanse? Pentru ca e asa ticalosit ,,sistemul" sau pentru ca se considera a fi o fapta ,,minora" chiar daca este savarsita de un judecator?
daca ati depus deja o astfel de plangere, veti afla cu siguranta daca aveti sanse ori nu. Acum, depinde si daca ati depus plangerea la instanta competenta, daca ea va fi admisa, daca din probatoriu va reiesi ca intr-adevar acel judecator se face vinovat de a fi savarsit aceasta infractiune...
Eu vad ca nimeni nu sustine ca nu sunt sanse!
Sunt atatea sanse de a castiga cat cel putin atatea sanse de a pierde.
Totul sta in cum formulati plangerea si cum va veti face dovezile in ceea ce sustineti si cereti instantei de judecata!
Opinia CSM-ului este un bun document care ar putea sta in fata instantei de judecata fie in favoarea, fie impotriva d-voastra.

Alte discuții în legătură

Incredintare minor blaga66 blaga66 traiesc intr-o relatie de 8ani pe data de 10 11 a fugit de acasa cu copilul minor de 3ani si 8 luni la un alt barbat cunoscut pe internet copilul era sub ... (vezi toată discuția)
Se poate face plangere penala impotriva unui judecator sindic? florindbro florindbro Daca un judecator sindic se grabeste in pronuntarea sentintelor de deschidere a procedurii insolventei pentru a plasa dosarele cu prioritate unui anumit ... (vezi toată discuția)
Ping pong cu un dosar penal de abandon, intre instanta si parchet timp de 5 ani! desirelia75 desirelia75 in anul 2011 am depus o plangere de abandon de familie.a fost solutionata cu amenda.am contestat-o la prim procuror si apoi in instanta.in 2013 instanta imi ... (vezi toată discuția)