avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Clasificare mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Clasificare mijloc fix

Buna ziua, am trei mijloace fixe si doresc sa stiu daca le-am incadrat bine in codul de clasificare a mj.fixe.
- semiremorca
- cui picamar pentu excavator
- cupa excavator
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lidiao , utilizator 11:40, 10 Martie 2014
Incepând cu data de 1 iulie 2013, valoarea minimă de intrare a mijloacelor fixe stabilită în aceste condiţii de mai sus, este de 2.500 lei.

Astfel , daca cele trei obiecte mentionate de dvs au o valoare de intrare mai mare sau cel putin egala cu 2500 lei sunt considerate mijloace fixe.
Si o mica completare la cele scrise mai sus de catre d-l consilier juridic: si o duratata de intrebuintare mai mare de un an.
De fapt eu doresc codurile de clasificare ca mijloc fix, durata de functionare, nu stiu daca le-am ales corect din lista.:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piesa de schimb sau mijloc fix? lidiao lidiao Revin cu o problema mai veche, am o cupa excavator in val 3000 lei si un cui picon in val de 7800 lei, dilema mea cea mare sunt mijloace fixe? Incadrat la ... (vezi toată discuția)
Incadrare mijloc fix sau obiect de inventar econo econo O soc.com achizitioneaza in septembrie 2013 o semiremorca second in suma de 1500 tva inclus. Este mijloc fix sau obiect de inventar? (vezi toată discuția)
Obiect inventar sau mijloc fix, neplatitor tva dona77 dona77 Buna ziua, In cazul achizitionarii unui produs in valoare de 2852 lei inclusiv TVA (2300 fara TVA +552 TVA), de catre un neplatitor TVA (de la un platitor ... (vezi toată discuția)