Buna ziua. Sa incep sa va povestesc ce mi sa intamplat. Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. Sa eliberat un loc de parcare si am parcat. O domnisoara care era in fata mea cu avariile puse a inceput sa ma injure dupa ce am parcat zicandu-mi ca ea vroia sa parcheze acolo si de ce i-am luat locul de parcare. Cu toate ca parcarea era publica. I-am zis ca parcarea este publica si am plecat in mall. Dupa 5 minute m-am dus la masina sa iau ceva si am constatat ca era zgariata. Am mers la paza si le-am povestit si sau uitate pe camere si mi-au spus ca persoana cu care am avut o discutie inainte mi-a zgariat masina cu cheia. Mi-a zgariat portbagajul, aripa spate dreapta, portiera. Am fost la politie am depus plangere si acum urmeaza sa o gaseasca pe domnisoara. Intrebarea este cat sa ii cer despagubire? Cum sa procedez? ( se vede in filmarea din parcarea mallului cum vine direct spre masina mea si o zgarie cu cheia si dupa merge in mall la cumparaturi linistita) Ce o va sanctiona pe ea? cu amenda? cat valoreaza amnda? masina este un Renault Clio
prima data mergeti la un service si faceti un deviz care sa includa materiale , manopera si zile parcate in curtea service-ului.apoi faceti plangere impotriva ei si adaugati si expertiza de la service .
Am facut o constatare la service si ma costa 2000 ron reparatia. Dar drumurile la politie...o zi intreaga pierduta prin oras.....3-4 zile fara masina........o zi sa ma invoiesc de la birou...plus ca nu va avea masina aceeasi nuanta dupa ce va fi vopsita...costurile astea cine mi le plateste? cum sa procedez sa imi recuperez si acesti bani?
masina va avea aceeasi nuanta ,daca mergeti cu ea la un service autorizat , v-o garantez . daca mergeti la frizerie , nu o sa aibe acceasi nuanta .
tocmai de aceea v-am spus sa luati in calcul si zilele fara masina ( masina a stat in curtea service-ului) .