avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat daca activitatea este declarata la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat daca activitatea este declarata la terti?

Buna ziua,

Detin un SRL cu ativitate declarata la terti. Activitatea pe sediul social este declara doar "activitate de birou". Codul CAEN corespunde unui "magazin online".

Intrebarea este:
In cazul in care facturez catre persoana fizica si doresc sa livrez personal (nu prin curierat) am voie sa eliberez chitanta catre acea persoana? Sau este obligatoriu sa am casa de marcat si sa eliberez bon fiscal? Subliniez ca activitatea este doar la terti, deci, teoretic nu am voie sa folosesc o casa de marcat la sediu si nici sa desfasor activitate economica la sediu. Totul trebuie sa se intample la client. Acest lucru ar implica sa ma deplasez cu casa de marcat la client.

Va multumesc si astept raspunsul dvs.

Cu respect!

Alte discuții în legătură

Bon fiscal pentru plata prin banca daniel-daniel daniel-daniel Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala cu codul de activitate 479,1 si un sediu social. Activitatea o desfasor doar online, livrarile le fac prin curier ... (vezi toată discuția)
2 nelamuriri Victorius Victorius Buna seara Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe ... (vezi toată discuția)
Chitante emise catre persoane fizice ContSters255863 ContSters255863 Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ... (vezi toată discuția)