avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ICCJ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ICCJ

buna ziua,
Care este termenul de prescriptie ,pentru a depune o actiune la Inalta Curte de Casatie si Justitie?
Hotararea a fost data in data de 04.03.2013 de catre Curtea de Apel ,ridicata de catre subsemnata de la Registratura Tribunalului in 26.06.2013, iar azi 07.03.2014 am primit raspuns negativ de la Inspectia Judiciara a CSM.
(actiunea era de dreptul muncii)
Va multumesc anticipat

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 11 Martie 2014
Nu mai puteti face nimic la ICCJ.

Daca hotararea data de Curtea de Apel a fost in recurs , aceasta se putea ataca numai cu una din caile extraordinare de atac prevazute de Codul de procedura civila - revizuire sau contestatie in anulare.

Daca hotararea data de curtea de Apel a fost ca prima instanta, atunci trebuia s-o atacati cu recurs in termen de 10 zile de la data comunicarii hotararii Curtii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecator - plangere csm gavriila gavriila Are vreun rost sa-i fac plangere la CSM unui judecator care intre timp s-a pensionat ?! (vezi toată discuția)
Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)