avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acciza combustibil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acciza combustibil

Ce tip de societate poate sa cumpere/vanda motorina..stiu ca e cu accize? sau ce tip de autorizatie/cod CAEN este?
Cel mai recent răspuns: Dita88 , utilizator 15:40, 13 Martie 2014
Nu exista o forma speciala de organizare a unei societati pentru a comercializa combustibil. Deci un s.r.l. e ok. Codul CAEN este 4730 - Comert cu amdnuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate. Pt. a desfasura aceasa activitate aveti nevoie de autorizatie de mediu. Referitor la accize trebuie sa va inscrieti la finante (nu cunosc procedura)

Dar nu e pentru autovehicule..
Ma interesa un cod CAEN pentru vindere cumparare de motorina..avem cisterna..deci este vorba si de transport, in cantitate mare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare produse energetice edelweiss80 edelweiss80 Societatea comerciala \"X\" are inregistrate in obiectul de activitate, ca activitati secundare, \"Comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si ... (vezi toată discuția)
Acciza combustibil Dita88 Dita88 Ce tip de societate poate sa cumpere/vanda motorina..stiu ca e cu accize? sau ce tip de autorizatie/cod CAEN este? (vezi toată discuția)
Cod caen necesar administrate benzinarie olishor olishor Buna ziua, Am o societate comerciala si doresc sa preiau in administrare o benzinarie de la o companie multinationala. Ce COD CAEN ar trebui sa am pentru ... (vezi toată discuția)