avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la prim-procuror aceeasi solutie (ca angajatorul a contestat ) , acum angajatorul depune plangere la judecatorie -camera preliminara ;ce mai urmeaza si cat ar mai dura ?
am trimis la judecatorie -cam preliminara note scrise , cum ca solutia procurorului e cea buna si altele.

Alte discuții în legătură

Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei nup smeagull smeagull Buna ziua, Un nebun mi-a facut o plangere penala prin primavara - vara 2013. Am dat declaratii la politie, si am primit acasa NUP-ul. Acum am vazut pe ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei - intimat, aparare vrica vrica Ma pot apara singura la instanta de fond la judecatorie Pe rol este o cerere facuta de partenerul meu de afaceri impotriva rezolutiei de NUP? (vezi toată discuția)