avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzare masina

Sunt proprietara unei masini inmatriculata prima data in iulie 2007.
Nu sunt primul proprietar, sunt al treilea. Ma intereseaza va rog daca o vand, noul proprietar trebuie sa plateasca taxa de prima inmatriculare sau taxa de poluare.
Cel mai recent răspuns: Lauramonica2000 , utilizator 20:21, 11 Martie 2014
Noul proprietar o sa plătească timbrul de mediu.
aceasta masina a fost cumparata de sotul meu si de mine in 2007, apoi am vandut-o la o firma de taximetrie si apoi am cumparat-o eu, si nici unii dintre noi nu am platit nici o taxa. Am fost la finante si am intrebat daca trebuie platita vreo taxa de noul proprietar si mi s-a spus ca nu. deci cu alte cuvinte sunt cam bulversata, da? sau nu? cum pot afla sigur?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto lucian35 lucian35 Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu savysb savysb Urmeaza sa achizitionez o masina, inmatriculata prima data in Romania in 2007. Citez: Conform reglementărilor legale privind timbrul de mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pt. masina inmatriculata prima oara in 01.2008 musli musli Ma gandesc sa imi vand masina, cumparata in 2012. Masina a fost luata de noua in 01.2008 de fostul proprietar. Cand eu am luat-o nu a trebuit platit timbru de ... (vezi toată discuția)