avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz in serviciu Politia Locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz in serviciu Politia Locala

Buna ziua !
Am primit astazi, 11.03.14,la domiciliu, un proces verbal in care scrie ca sunt amendat cu 500 lei incheiat pe data 06.03.14, pe care scrie ca am adresat cuvinte vulgare si obscene,amenintari cu acte de violenta numitului X, fapte prev. de art. 2 pct.1 din ...?/1991 ...
Contravenientul refuza ,fapt atestat de martorul X ,....
Nu a fost de fata nici un martor deoarece: -
Mentiuni (obiectiuni) ale contravenientului :Nu este de fata la intocmirea la intocmirea procesului-verbal.

In ziua respectiva,la ora 2PM ma plimbam cu un prieten cu masina dupa care suntem opriti de un barbat de la Politia Comunitara care a refuzat sa se prezinte si sa spuna motivul,dupa cateva minute a aparut si o femeie de la Politia Romana ,ne-a cerut datele personale dupa care ne-a lasat sa plecam fara absolut nici o explicatie si act prezentat si/sau semnat si acum la aproape o sapt. ma trezesc cu amenda ,culmea,cu actiunea inventata pe alta strada fata de cea pe care ne-au oprit masina.Tin sa precizez ca am sunat la 112 pt. ca au refuzat sa se legitimeze pana la final si sa spuna motivul opririi si cred ca amenda e o razbunare pt. ,,tupeul'' de a le cere sa se prezinte si tel.dat la 112!
As dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri:

1.Are voie Politia comunitara/locala sa opreasca o masina in trafic si sa ceara actele ?
2.Are voie un politist care NU lucreaza la circulatie/Pol.Rutiera sa opreasca o masina si/sau sa verifice portbagajul?
3.Unde tre.sa ma adresez pt. abuz in serviciu al politistilor ?



Multumesc anticipat,
Bogdan

Alte discuții în legătură

Amenda trusa de prim ajutor simion_adrian1982 simion_adrian1982 Buna ziua, In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un agent de circulatie la ora 23 in localitatea unde locuieste tatal meu. Acesta mi-a cerut actele la ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta in lipsa alex-alex alex-alex Salutare! Am si eu o problema, in seara asta a venit un nene politist la mine la usa sa-mi aduca un proces verbal. In prima faza am crezut ca am luat un ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto 30 zile paul1977 paul1977 in primul rand doresc sa va salut,este pt prima data cand va scriu. intorcandu ma astazi din germania in localitatea AUSEU judetul BIHOR la iesirea din ... (vezi toată discuția)