avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SOS -modificare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SOS -modificare salariu

Buna ziua,

Am uitat sa transmit la un salariat modificarea de salariu incepand cu 01.01.2014.Mentionez ca salariul brut realizat a fost peste 850 lei(mai are si 2 sporuri) , dar cel de incadrare este sub 850 lei.Cum procedez acum? Cum inchei actul?( ma refer la data)
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 10:29, 12 Martie 2014
Actul aditional il incheiati cu data la care ati negociat modificarea salariala. In AA inscrieti si data de la care isi produce efecte majorarea salariala, adica 01.01.2014. Nu exista sanctiune contrav pentru aceasta, dar in schimb exista pentru neinreg si netransmiterea in termen a Revisalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de intocmit pentru modificarea salariului minim de la 1 ian 2014 andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, as vrea sa stiu si eu va rog cum se procedeaza in cazul modificarii salariului de baza de la 800, la 850 lei a unui salariat (firma are doar un ... (vezi toată discuția)
Incetare cim fara majorare salar irinamaria32 irinamaria32 Buna dimineata! In data de 3 ianuarie 2014 am incetat un cim fara a face majorarea de salar de la 800 la 850 conform legii. Acum am descoperit greseala.Va ... (vezi toată discuția)
Modificare revisal crenguta1977 crenguta1977 Buna ziua Am facut modificari in Revisal cu data de 03.01.2014 si am transmis la inspectoratul teritorial este corect sau trebuie sa fac modificari. (vezi toată discuția)