avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare de nume dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare de nume dupa divort

Am divortat acum doi ani in urma de comun acord la tribunal. Atunci am fost de acord ca fosta sotie sa pastreze in continuare numele dobindit in urma casatoriei. Din motive obiective nu mai sunt de acord. Ce se poate face in acest caz ? Sau ce trebuie sa fac sa il schimbe ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:51, 12 Martie 2014
Apelati degeaba la instanta, cererea va fi respinsa ca neintemeiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O amica are o problema alinagr alinagr Buna ziua.Am o amica ce are o problema.Va dau mai jos mesajul ei si sper sa gaseasca rezolvare.Multumesc [b][quot]Tocmai ce am facut 4 ani de la nunta si am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copiilor cain2k cain2k Buna ziua. În urma căsătoriei (2006), soția a vrut neapărat să reunim numele de familie. Astfel, după căsătorie, avem numele X(al meu)-Y(al ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa duvort ccoco ccoco buna ziua, vreau sa ma ajutati intr-o problema. cum poate sa revina mama la numele de dinainte de casatorie. in sentinta de divort se specifica ca ea poate ... (vezi toată discuția)