avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... nerecuperare taxa auto cf OUG 8/2014?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

nerecuperare taxa auto cf OUG 8/2014?

Buna ziua,
Va rog sa ma luminati in privinta recuperarii taxei de poluare. Cand mai aveam si eu 1 sapt. sa primesc banii, apare aceasta OUG 8/2014 care, blocheaza aceste restituiri, inteleg.
Daca este adevarat, va rog sa-mi spuneti ce putem face in acest sens; un avocat al poporului, sau...?
Cum este posibil sa achiti o taxa cu banii tai, cash pe care sa-i recuperezi dupa ani de zile cu o dobanda execrabila iar acum sa vii cu aceasta OUG 8/2014 si sa incerci sa-i esalonezi pe 5 ani, poate?
Aceia nu sunt banii statului, sunt banii nostri de care s-au folosit destul si nu-s efectul unor vdrepturi prevazute de niste legi care nu au fost puse in aplicare.
Ce putem face in acest sens?
O petitie, ceva...?

Alte discuții în legătură

Og nr. 40/2015 privind modificarea oug nr. 9/2013 afg afg Buna ziua. Conform OG nr. 40/2015 privind modificarea OUG nr. 9/2013 am depus la ANAF cererea tip de restituire a taxei de poluare pentru autovehicule. Eu am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ionescuandreea ionescuandreea buna ziua ,am dat in judacata administratia fondului pt mediu in vederea recuperarii taxei de poluare ,pe care am achitato in anul 2008,si in urma sentintei de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare - dobanda - perioada restituire - etc voandrei voandrei In legatura cu dosarul 4186/109/2013 ( http://infodosar.ro/d.php?dosar=4186/109/2013&submit=Cauta ) Este vorba despre o taxa de poluare. Am citit pe ... (vezi toată discuția)