avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

buna ziua ,am dat in judacata administratia fondului pt mediu in vederea recuperarii taxei de poluare ,pe care am achitato in anul 2008,si in urma sentintei de la tribunal unde obliga pe parata,implicit A.F.M.SA RESTITUIEreclamantului sa achite suma respectiva plus dobanda .
amdepus acest dosar la A.F.M.impreuna cu sentinta de la tribunal dar acestia miau spus conform noi legi date in februarie anul 2014,ca mi se vor restitiu bani esalonati pe termen de 5 ani cate 20 /la suta ,pe an .
AS VREA SA STIU DACA ESTE NORMAL SA SE APLICE ACEASTA LEGE ATATA TIMP CAT EU AM PLATIT ACEASTA SUMA IN 2008, SAU DACA ESTE VREO POSIBILITATA SA MI SE MODIFICE DOSARUL CA ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE SAFIE OBLIGATE SAMI RESTITUIE BANI SI NU A.F.M.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:40, 28 Martie 2014
Daca s-a platit pana la data de 30.06.2008 trebuie restituiti in 45 zile, dana nu esalonat, ori incercati si varianta executorului judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare nick_ungureanu nick_ungureanu Daca am primit de la Administratia Finantelor Publice o scrisoare prin care ma anunta ca nu-mi vor restitui echivalentul taxei de poluare, pe care am achitato ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Catalin Cergan Catalin Cergan Buna ziua In septembrie 2008 am cumparat un autoturism pentru care am platit taxa pentru poluare. In ianuarie 2014 am dat in judacata Administratia Fondului ... (vezi toată discuția)