avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

Daca am primit de la Administratia Finantelor Publice o scrisoare prin care ma anunta ca nu-mi vor restitui echivalentul taxei de poluare, pe care am achitato in vara lui 2010. Care ar fi urmatorul pas ca sa obtin restutiurea acelor bani.
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 09:48, 6 Decembrie 2011
Formulati contestatie la Tribunal in care solicitati obligarea AFP la restituirea sumei platite actualizata cu dobanda fiscala.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)
Am vindut masina.mai pot recupera taxa auto? mirel-d mirel-d in ianuarie 2010 am platit taxa (83 milioane la acea data) la o masina pe care ulterior am vandut-o. Mai pot recupera taxa de poluare? Care sunt pasii de urmat ... (vezi toată discuția)