avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Buna ziua
In septembrie 2008 am cumparat un autoturism pentru care am platit taxa pentru poluare. In ianuarie 2014 am dat in judacata Administratia Fondului pentru Mediu pentru restituirea taxei auto si am castigat procesul.Pana in momentul de fata nu am bagat dosarul pentru restituire taxa si m- am gandit saptamana aceasta sa depun si eu dosarul. Intrebarea mea este daca la dosar mai pot sa atasez hotararea judecatoreasca dupa 4 ani de zile de cand a fost catstigata si daca pot sa o depun la finante sau la Administratia fondului pt mediu? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate Am platit in 2010 taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera integral. Care este procedura de urmat? Primul pas ar fi comunicarea unei cereri de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ionescuandreea ionescuandreea buna ziua ,am dat in judacata administratia fondului pt mediu in vederea recuperarii taxei de poluare ,pe care am achitato in anul 2008,si in urma sentintei de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare munteanmadalin munteanmadalin Buna ziua, am actionat in judecata administratia fondului pentru mediu si ANAF pentru restituirea taxei de poluare. Am castigat procesul si am obtinut o ... (vezi toată discuția)