avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa de poluare
Discuție deschisă în Executare silită

taxa de poluare

Buna ziua, am actionat in judecata administratia fondului pentru mediu si ANAF pentru restituirea taxei de poluare. Am castigat procesul si am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care Mediul este obligat a-mi returna taxa de poluare si respinge actiunea catre ANAF. Am fost redirectionat de catre avocat de a depune dosarul la ANAF pentru restituirea baniilor in ciuda faptului ca sentinta a fost data pe Mediu. Desigur ANAF a refuzat plata spunand ca nu este de competenta lor.
Intrebarea mea este simpla, daca si Mediul va refuza sa faca plata (am fost asigurat ca asa va fi) pentru ca este de competenta Intitutiei care a incasat suma (ANAF) ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: munteanmadalin , utilizator 16:32, 27 Noiembrie 2012
Daca Administratia Fondului pentru Mediu este obligata prin hotararea judecatoreasca sa va restituie banii, nu puteti pretinde A.N.A.F. acest lucru, pe buna dreptate v-a refuzat.
Formulati cerere de restituire catre parata obligata prin hotararea judecatoreasca, iar daca refuza efectuarea platii executati-o silit.
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemarea in garantie a adm. fondului de mediu- taxa auto sebirelli sebirelli Buna ziua. Ca reclamant pot chema in garantie Adm. Fondului de Mediu pentru parata Administratia Finantelor Publice in cadrul unei actiuni pentru restituirea ... (vezi toată discuția)
Refuz de executare a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile chaserica chaserica Buna seara, Ptr inceput, daca am gresit sectiunea, imi cer scuze si rog un moderator sa o mute la sectiunea corecta. In regula, problema mea este ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)