Am platit in 2010 taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera integral. Care este procedura de urmat?
Primul pas ar fi comunicarea unei cereri de restituire integrala a taxei platite, adresata Administratiei Financiare?
Dupa raspunsul negativ, impotriva cui ma indrept: min. finantelor, prin Administratia finantelor publice, sau Ministerul Mediului?
Este obligatorie formularea unei cereri de restituire adresate ministerului de finante anterior inregistrarii cererii de chemare in judecata?
Temeiul legal care ar fi? Nu ma pot baza pe O.G. 50/2008 pt ca acesata vorbeste de restituire partaiala.
Imi poate raspunde si mie cineva care a avut astfel de dosare si le-a castigat?
Cererea de chemare in judecata trebuie formulata atat impotriva directiei finantelor publie, cat si impotriva fondului de mediu, pentru ca acolo ajung banii
sunt si eu in situatia asta, as vrea sa recuprez taxa de inmatriculare pentru trei masini, puteti sa ma ajutati cu un model de cerere catre finante. Va multumesc.
Taxa auto
titi marina
Va salut, cu stima.
Gata. M-am hotarat sa cer inapoi banii dati pentru taxa auto.
Am platit la AFP suma de 4246 lei in data de 04 dec 2008, pentru inscrierea ... (vezi toată discuția)