As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si nr de telefon sau adresa biroului. Va multumesc.
te pot ajuta eu...macar cu procedura prealabila care trebuie facuta cu inmatricularile...restul, ori te descurci, ori te ajut in continuare eu....cum vrei...avocatul face acelasi lucru....o adresa de mail....astept raspuns...! eu mi-am recuperat-o, acum cateva zile...si le-am facut unor prieteni si au castigat la fond, la tribunal, urmeaza curtea de apel, ptr hotararea definitiva si irevocabila...!
trebuie facuta procedura prealabila....adica sa cereti biroului de inmatriculari autovehicule - prefectura hunedoara, inmatricularea fara taxa...ei va raspund ca nu pot face acest lucru iar in instanta se contesta raspunsul negativ al biroului de inmatriculari...am sa-ti trimit pe mail modelul de cerere catre biroul inmatriculari...mai vorbim, ok?
Taxa auto
titi marina
Va salut, cu stima.
Gata. M-am hotarat sa cer inapoi banii dati pentru taxa auto.
Am platit la AFP suma de 4246 lei in data de 04 dec 2008, pentru inscrierea ... (vezi toată discuția)