avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... O firma de recuperari creante a intentat proces
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

O firma de recuperari creante a intentat proces

Am primit de la judecatorie o cerere de chemare in judecata formulata de EOS ksi ,legat de un asa zis debit restant la Orange. Au anexat 2 facturi emise in luni consecutive .Mentionez ca un ambele facturi apar cu sold restant , ceea ce la o companie de telefonie este imposibil sa vorbesti fara probleme dacă mi ai achitat gavrira precedenta.O peratorul restrictioneaza apelurile .Mai mult de atat nu am primit nici o somatie de la orange din 2011 si pana in prezent. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:12, 13 Martie 2014
Cu cel putin 5 zile inainte de proces faceti intampinare in caredescrieti in amanunt ce s-a intamplat si ce mai considerati necesar pentru a va apara,dupa care mergeti si la proces sau angajati un avocat.
Multumesc frumos .
Restrictioneaza apelurile, insa nu inseamna ca nu va emite factura ca abonamentul tot il platiti, apareti cu soltul lunii trecute si cu penalitatile aferente. Dupa care singur, se reziliaza contractul, se adauga despagubirile si de la data asta se tot aduna penalitati. daca pierdeti, se vor adauga si cheltuieli de judecata, apoi si de executare.
Va trebui sa va aparati la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere creanta la arhiva electronica de garantii reale mobiliare vrica vrica in 12.08.2009 am incheiatIn 12.08.2009 am incheiat un contract SC Orange SA cu durata de 24luni In 12.09.2014 am primit o adresa de la EOS KSI prin care ma ... (vezi toată discuția)
Datorie platita partial koncz zs. koncz zs. Am si eu o nelamurire . In cursul acestui an , in luna februarie am primit o factura de la Orange romania in valoare de 900 Ron. La momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?problema eos ksi quiras quiras As dori sa cunosc si parerile Dvs. in urmatoarea situatie : In anul2008 am incheiat cu Orange un contract de telefonie -contract care l-a folosit un amic ... (vezi toată discuția)