Am primit de la judecatorie o cerere de chemare in judecata formulata de EOS ksi ,legat de un asa zis debit restant la Orange. Au anexat 2 facturi emise in luni consecutive .Mentionez ca un ambele facturi apar cu sold restant , ceea ce la o companie de telefonie este imposibil sa vorbesti fara probleme dacă mi ai achitat gavrira precedenta.O peratorul restrictioneaza apelurile .Mai mult de atat nu am primit nici o somatie de la orange din 2011 si pana in prezent. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!
Cu cel putin 5 zile inainte de proces faceti intampinare in caredescrieti in amanunt ce s-a intamplat si ce mai considerati necesar pentru a va apara,dupa care mergeti si la proces sau angajati un avocat.
Restrictioneaza apelurile, insa nu inseamna ca nu va emite factura ca abonamentul tot il platiti, apareti cu soltul lunii trecute si cu penalitatile aferente. Dupa care singur, se reziliaza contractul, se adauga despagubirile si de la data asta se tot aduna penalitati. daca pierdeti, se vor adauga si cheltuieli de judecata, apoi si de executare.
Va trebui sa va aparati la proces.