avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu

Am cumparat o masina din Germania si cum pot sa scap de timbrul de mediu?
Masina e din 2007 si am anteles ca taxa ar fi de 700 de euro
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 09:52, 14 Martie 2014
Puteti sa dati in judecata statul pentru restituirea timbrului (daca platiti) sau pentru inmatricularea masinii respective fara timbrul respectiv (daca nu doriti sa platiti!). Ca si Legea nr. 9/2012, si OUG nr. 9/2013 este o reglementare care nu este scutita de litigii in instanta, multe dintre ele castigate, pe diferite motive!
Eu sant din Timis.Ma puteti ajuta?
V-am raspuns prin e-mail!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea autovehiculului fara plata taxei auto decunicoletaaurelia decunicoletaaurelia Buna ziua, Am si eu o intrebare si multumesc anticipat pentru raspunsuri: In luna ian. 2013 am achizitionat un autovehicul volkswagen jetta 1,9, an fabricatie ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto(timbru) maru222 maru222 daca am castigat an instanta sa anscriu masina fara taxa si nu am anscriso pana acuma mai este valabila hotararea judecatoreasca (definitiva}dupa intrarea noii ... (vezi toată discuția)