avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul tineri debutanti
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul tineri debutanti

Buna ziua,
as dori sa accesez o finantare prin Programul Tineri Debutanti. As dori o consultanta legata de intocmirea proiectului. Unde/cui ma pot adresa? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:10, 16 Martie 2014
Poti studia detalii privind programul pe site AIPPIMM. Acolo gasesti detalii privind documentele necesare.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aspecte srl-d 2015 savi0r savi0r Buna ziua. Am nevoie de cateva lamuriri de la dvs. In idee, am infiintat un srl-d si vreau sa accesez programul de fonduri nerambursabile pt tineri debutanti ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene HalatiuMaria HalatiuMaria Buna ziua.As vrea sa infiintez o firma proprie si nu stiu procedurile prin care se pot primi fonduri europene nerambursabile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)