avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suplimentare esalonare plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suplimentare esalonare plata

Am obtinut o esalonare plata in urma emiterii unei decizii impunere pe care ulterior am contestat-o.In urma contestatiei debitele mi s-au desfiintat partial iar accesoriile total.Pentru accesorii si mi s-a emis o noua decizie impunere.
Intre timp am pierdut pentru neplata curentelor.Am facut cerere de mentinere iar fiscul mi-a mentinut doar debitele desfiintate partial iar pentru majorarile din noua decizie de impunere mi s-a dat termen de plata de 90 zile de la noul grafic.Mai era cazul sa mai fac cerere de suplimentare pentru aceste majorari sau trebuia sa mi se includa automat in noul grafic(erau accesorii ale debitelor pentru care obtinusem esalonarea initiala)?
Modificarile aduse OUG29 din 2011 spun ca modificarea deciziei de esalonare se face doar la cererea contribuabilului dar in cazul meu nu ar fi o exceptie?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Ordinea stingerii obligatiilor fiscale m_nitu m_nitu Buna dimineata! De curand am avut un control fiscal in urma caruia a fost emisa o decizie de impunere cuprinzand obligatiile fiscale pe categorii impreuna cu ... (vezi toată discuția)
In ce ordine se sting creantele fiscale? Ana Popescu Ana Popescu Este vorba despre un PFA care inregistreaza restante catre ANAF constand din creante fiscale principale cat si creante accesorii. In cazul in care se plateste ... (vezi toată discuția)
Datoriile la fisc excelenta32 excelenta32 buna ziua! am o societate la care am suspendat activitatea la 31 decembrie 2010 pe o perioada de 3 ani. Am ramas insa cu niste datorii la fisc (forfetarul pe ... (vezi toată discuția)