Am obtinut o esalonare plata in urma emiterii unei decizii impunere pe care ulterior am contestat-o.In urma contestatiei debitele mi s-au desfiintat partial iar accesoriile total.Pentru accesorii si mi s-a emis o noua decizie impunere.
Intre timp am pierdut pentru neplata curentelor.Am facut cerere de mentinere iar fiscul mi-a mentinut doar debitele desfiintate partial iar pentru majorarile din noua decizie de impunere mi s-a dat termen de plata de 90 zile de la noul grafic.Mai era cazul sa mai fac cerere de suplimentare pentru aceste majorari sau trebuia sa mi se includa automat in noul grafic(erau accesorii ale debitelor pentru care obtinusem esalonarea initiala)?
Modificarile aduse OUG29 din 2011 spun ca modificarea deciziei de esalonare se face doar la cererea contribuabilului dar in cazul meu nu ar fi o exceptie?
Multumesc
Datoriile la fisc
excelenta32
buna ziua! am o societate la care am suspendat activitatea la 31 decembrie 2010 pe o perioada de 3 ani. Am ramas insa cu niste datorii la fisc (forfetarul pe ... (vezi toată discuția)