avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala comert in targuri si oboare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala comert in targuri si oboare

Buna ziua! As dori sa infintez un II cod caen 478 Comert cu amanuntul efectuat prin standuri, chioscuri si piete.In principiu vreau sa vand popcorn, vata pe bat, mici, bautturi alcoolice.
Imi trebuie un atestat din care sa reiasa calitatea de vanzator? trebuie sa fac astfel de cursuri?
La fel mai citeam pe alte forumuri ca ar trebui sa fac un curs de igiena.
Cel mai recent răspuns: gisedas , utilizator 17:38, 17 Martie 2014
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale le gasiti aici:
[ link extern ]

8.Dacă este cazul:
...;
- documentele care atestă pregătirea profesională (fotocopii certificate olograf);
- documentele care atestă experienţa profesională (fotocopii certificate olograf);
....
Daca este cazul am citit si eu.Tocmai asta intreb.este cazul?Eu am terminat un liceu tehnic, singura diploma este de bacalaureat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala tomaioan tomaioan Buna ziua.V-as ruga sa-mi comunicati actele necesare infiintarii unei intreprinderi individuale.Mentionez ca persoana vrea sa vanda popcorn si vata de zahar pe ... (vezi toată discuția)
Codurile caen FiliposConstantin FiliposConstantin Pentru sistemul de impozitare în sistem real al venitului unei Întreprinderi individuale sau a unui PFA se pot înregistra la înfiinţare codurile CAEN care ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru infiintare intreprindere individuala dumi47 dumi47 Buna ziua ,ce acte sunt necesare pentru infintarea unei Intreprinderi Individuale, si daca e necesar angajarea unui contabil autorizat.Multumesc, (vezi toată discuția)