avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Drept de a continua studiile in Romania dupa ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Drept de a continua studiile in Romania dupa renuntarea la cetatenie

buna ziua
o persoana care a facut 11 clase(in Romania) si apoi a intrerupt are dreptul de a-si continua studiile in Romania in conditiile in care a renuntat la cetatenia romana in favoarea celei austriece?
Si ce acte sunt necesare daca raspunsul e afirmativ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:33, 20 Martie 2014
Da, se poate. Se depune dosarul la Ministerul invatamantului si de acolo este trimis ISJ/ISMB pentru repartizarea intr-o unitate de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrangere activitate invatamat cristeaion cristeaion In comuna sunt 10 invatatori . Un post se va desfiinta din motive de copii sub normativ .In comuna nu este disponibil niciun post de invatator iar cel in cauza ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma?!?! lyssed lyssed Sunt absolventul unei academii de Arte Plastice din Olanda unde am studiat 4 ani si am acumulat un numar de 240 credite, facultate pe care am absolvit-o in ... (vezi toată discuția)
Titularizare furata mironelena mironelena Am obtinut anul acesta cea mai mare nota pe judet la concursul de titularizare in invatamant si m-am titularizat pe un post la liceu. La doua saptamani dupa ce ... (vezi toată discuția)