avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sesizare transmisã de comisia prevãzutã de HG ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sesizare transmisã de comisia prevãzutã de HG 836/2013

Ora estimata: 9:00
Complet: Complet nr.4 - Sesizare HG 836/2013
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: SP 184/CC/2014 ADMITE SESIZAREA
Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP) 184/2014 13.03.2014

imi spune si mi-e cineva ce aste asta?vreau sa va aduc la cunostinta ca sotul meu e arestat din 1 octombrie 2013 si cu intrarea noului cod s-au autosezizat comisia ,,el este in arest de 3 ani pentru inselaciune judecat pe vechiul cod fapta fiind facuta in 2009 va rog explicati-mi si mie ce este cu solutia asta
Cel mai recent răspuns: patryk4 , utilizator 10:55, 18 Martie 2014
daca depune contestatie si il duce la judecatorie ce trebuie sa faca?ma ajuta si pe mine cineva?
nu e nimeni sa imi dea si mi-e un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal patryk4 patryk4 buna ziua sotul meu a fost arestat la 1 octombrie 2013 pentru fila cec fara acoperiere pe artc 215 alin 1 2 3 a primit o pedeapsa de 3 ani ...as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Este normal ca instanta sa amane pronuntarea de 4 ori? wolfnight333 wolfnight333 Ma numesc marian am un proces cu flanco si sa amanat de 4 ori pronuntarea este un proces civil e normal asa ceva?X-(X-( (vezi toată discuția)
Termen contestatie? AHMED37 AHMED37 AHMED37 a deschis discutia Buna ziua.am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns va rog!sotul meu este condamnat la 7 ani a executat4ani si 7luni a ... (vezi toată discuția)