avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie pe cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie pe cartea de munca

O persoana urmeaza sa fie angajata intr-o firma pe postul de director de vanzari. Problema este ca mersoana respectiva este inca student si i s-a spus ca nu i se poate scrie aceasta functie pe cartea de munca pentru ca nu are facultate terminata. Ce se poate face in aceasta situatie? Care ar functia cea mai apropiata care ar putea fi scrisa pe CM in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ade , utilizator 16:52, 20 Iunie 2005
Presupun ca societatea respectiva are o grila a functiilor si de aceea nu poate fi director de vanzari cu studii medii.
Inseamna ca tot in grila aia o sa gasiti raspunsul.
Pai...functiile de conducere necesita studii superioare efectuate...
Dupa parerea mea, ar fi asa: Asistent comercial (241923), Analist servicii client (241922), Lucrator comercial (522006).
Unde scrie ca functiile de conducere- in speta director vanzari- necesita studii superioare efectuate? Sunt o gramada de SRL-uri cu directori generali cu 12 clase....
in COR scrie
si tot in COR scrie ca in grupa de baza 2 sunt inscrisi cei cu studii superioare, iar in grupa de baza 3, cei cu studii medii...etc

Alte discuții în legătură

Grupa majora 1 din cor Alice_Georgiana Alice_Georgiana Buna seara. Ma intereseaza ce fel de studii sunt necesare pentru grupa majora 1 din COR. In Normele metodologice nu se specifica studiile, este trecuta o ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau medii ptr ... corina.trandafir corina.trandafir Ptr functia de administrator societate comerciala sau director societate comerciala imi trebuiesc mai nou studii superioare???pt ca stiu ca acum vreo 2-3 ani ... (vezi toată discuția)
Sistem salarizare sanda2s sanda2s Asa cum este precizat in lege, fiecare angajat este incadrat la un anumit cod COR din care rezulta o ierarhie functionala. Intrebarea este: in aceeasi ... (vezi toată discuția)