avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanare pentru angajare avocat... se poate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanare pentru angajare avocat... se poate?

buna ziua
am in proces in care suntem 2 inculpati..suntem deja la al 14-lea termen,de doua ori am ramas in pronuntare dar in fiecare dta a fost repus pe rol...eu am avocat dar prietenul inca nu angajat....poate sa ceara acum amanarea termenului pentru angajare avocat? mentin ca pana acum nu a cerut termen pentru pregatirea apararii,iar acum voi zice ca acum a obtinut bani si vrea sa angajeze un avocat..are dreptul sau vor zice ca a avut timp pana acum.....sunt sanse de amanare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:05, 18 Martie 2014
Depinde in ce stadiul al judecatii va aflati dupa repunerea pe rol, daca instanta a ramas in pronuntare nu se mai acorda termen, daca sunteti in faza cercetarilor, sunt sanse.
a fost repus pe rol in vederea schimbarii incadrarii juridice,dupa aceea a cerut amanare avocatul meu,iar dupa aceea au amanat pt lipsa de procedura de citare sau ce si joi va fi urmatorul termen.....
Nu cred ca se va amana din acest motiv.
Avea posibilitatea de a-si angaja avocat pana acum.
alt motiv daca exista.......contract de mediere....dar prejudiciul este achitat
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
oltul, utilizator
Daca aveti contract de premediere se poate amana.
Eu am amanat in acest mod la ICCJ.

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol ligiap ligiap Bună seara. Va rog sa-mi spuneti daca pot solicita printr-o cerere repunerea pe rol a unei cauze civile ramasa in pronuntare pentru a pune concluzii scrise.Am ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna repunere pe rol? ralu_k23 ralu_k23 Sunt din Craiova si am o problema de natura penala. Acum 3 ani de zile am apelat la angajatorul meu pentru a-mi face o adeverinta de salariu pe una din ... (vezi toată discuția)
Dosar repus pe rol oltul oltul In baza art. 344 alin. 1 Cod de procedura penala, repune cauza pe rol..... deci dosarul meu a fost repus pe rol....pot sa mai depun dovezi in dosar? intreb ... (vezi toată discuția)