avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita

Acum o datorie de 150000 euro, credit pentru nevoi personalecu ipoteca si acum zece zile am primit o adresa de la executorul judecatoresc ca a avut loc licitatia casei si terenului ipotecat, s-au prezentat trei licitatori si a fost adjudecata de o firma la pretul de 35.000 euro.La o licitatie anterioara aceeasi firma a participat singura, a licitat la 50.000 euro, dar a fost singura si nu s-a finalizat licitatia...
Tinand cont ca atat firma care a castigat, cat si banca unde am datoria au aceeasi actionari pot sa fac o contestatie a licitatiei, in sensul ca banca doreste sa se imbogateasca prin saracirea mea? Deoarece indiferent cu cat se vinde/evalueaza casa eu tot raman dator si platesc in continuare...Au dreptul actionarii bancii sa participe la licitatie?
Aspectul invocat de dv nu constituie temei legal pentru admiterea unei eventuale contestatii la executare
Daca e normal ca banca sa imi liciteze casa eu de ce nu pot participa la licitatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)
Evaluare incorecta in procesul de executare silita imobiliara znicolae9 znicolae9 Apartamentul meu a fost scos la licitatie ptr un credit de nevoi personale neachitat,in valoare de circa 5000 euro.[b]Precizez ca banca care m-a executat silit ... (vezi toată discuția)
Contestare act de adjudecare executare silita Greculiviu Greculiviu Se da urmatoarea speta: sotul si sotia divorteaza, 2 copii minori unul ramane la sot si unul la sotie. Desfacerea casatoriei se face de comun acord, la partaj ... (vezi toată discuția)