La primaria comunei, orasului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului Bucuresti pe raza careia solicitantul isi are domiciliul sau resedinta.
1. Pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii (inclusiv luna nasterii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau staudenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).
2. Cititi OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.
3. De la Primaria de care apartineti veti primi toate informatiile si lista cu actele necesare.
4. Dar puteti reveni si aici, pe acest topic, cu intrebari.
va multumesc pt.raspuns.si daca sunt casnica nu mai beneficiez de nimic?concubinul meu lucreaza de 1 luna de zile ,pt ca amandoi am fost plecati in strainatate si am revenit de curand in tara.ultimul job in Romania a fost acum 2 ani jumate.ce avem de facut?daca ne puteti ajuta cu o informatie.eu sunt deja gravida in 8 luni.va multumesc.