avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Medierea inselaciunii si a falsului ca mijloc fraudulos
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Medierea inselaciunii si a falsului ca mijloc fraudulos

poate fi mediat o infractiune de fals in inscrisuri sub semnatura privata? mentin ca infractiunea de fals a fost comisa ca infractiune "secundara" in cadrul unei infractiune de inselaciune (mijloc fraudulos) si stim ca inselaciunea se poate media...nu pot sa scap cumva de condamnare pentru fals?
Cel mai recent răspuns: ILIE DORIN , Mediator 17:38, 18 Martie 2014
din pacate falsul in inscrisuri sub semnatura privata prev la art 322 ncp nu se poate media sub aspectul consecintelor penale, ci doar sub latura civila - repararea consecintelor si prejudiciilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederile art. 291 cp si 292cp cu aplic. art.33 lit.a badila steluta badila steluta am incheiat un contract de asociere in participatiune cu o alta firma care mi-a adus un aport social in natura constind intr-o suprafata de tern arabil ce ... (vezi toată discuția)
Am două dosare penale pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată. le pot rezolva prin mediator? Ciocolată93 Ciocolată93 Buna ziua, Am 2 dosare penale in cercetare. Se presupune că am facut abonamente clientor fara acordul lor. Ar fi vorba de 2 cazuri. Eu sincer am avut ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa ce poate fi aplicata pentru un dosar de urmarire penala pentru inselaciune? gogu88 gogu88 o persoana a inheiat un contract de prestari servicii cu un individ acesta a complectat cu date fictive de teama unui control de la garda financiara si a ... (vezi toată discuția)