avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala mica
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala mica

Buna ziua!

Luna trecuta am avut un accident de masina; masina este un renault clio symbol din anul 2005 diesel - cu 220000km la bord. Masina este luata cu contract de comodat si acum astept sa vina proprietarul in tara pentru a-mi da imputernicire sa ridic eu banii. Intre timp am ales sa scot deviz de reparatie de la service-ul renault, primind de la ei devizul de reparatie in valoare de 18700...toate bune si frumoase pana azi ce este sunat proprietarul si i se transmite ca imi pot oferi 5700. Sincer mi se pare o suma ''nesimtita'' in comparatie cu devizul de reparatie si cu valoarea pe piata a masinii. Pana la sfarsitul lunii nu voi intra in posesia imputernicirii, insa pana atunci vreau sa ma informez in legatura cu toate demersurile pentru a mi se repara prejudiciul. Vreau sa stiu cum pot contesta decizia asta si cum pot obtine o suma apropiata de deviz (intre 50 si 75% din deviz). Nu vreau sa ajung la instanta, insa daca nu este alta solutie sunt dispus sa apelez si la aceasta varianta.

Alte discuții în legătură

Accident renault clio tillytheone tillytheone Salut, Am avut si eu un accident acum 3 saptamani,din vina mea,am alunecat cu reanult-ul clio si am intrat intr-o dacie papuc.Dacia papuc s-a rezolvat cu ... (vezi toată discuția)
Stabilire dauna :inlocuire sau reparatie mitrofanmarian mitrofanmarian Am un dosar de dauna la carpatica cu umatoarele daune pe partea dreapta: aripa fata pocnita (este din plastic), portiera fata infundata peste 70% din ... (vezi toată discuția)
Referitor dauna autoturism lillyian20 lillyian20 Buna seara, va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce trebuie sa fac. In urma cu o saptamana mai exact in 27.02.2013 am suferit un accident de masina, mai ... (vezi toată discuția)