avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda online produse neconforme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda online produse neconforme

Va rog ajutati-ma sa rezolv o problema urgenta !Am comandat si platit online pe loc cu cardul cateva produse ,cand a aiuns curierul mi-a spus ca nu am voie sa deschid pachetul ca nu am dacat sa fac ce vreau cu el .Deci l-am ridicat ,cand l-am deschis am constatat ca produsele nu sunt cele dscrise pe site !Eu i-am informat prin email ca sa pot da date mai clar .Pachetul nici macr nu era protejat cu un ambalaj mai bun ,era o banala punga ,dar prin care nu se zarea ce e inauntru .Am anuntat imediat si m-au facut in toate felurile ,telefonic ca stiu ca nu-i pot inregistra .Au fost mai multe telefone de la diversi din fima respectiva ce se ocupa de comertul online .In concluzie am pierdut bani ,am fost facuta mincinosa si am pierdut o gramada de timp si energie .Ce as putea face sa-mi recuperez macar bani ?Pe site ei rcomanda sa cumperi si sa incerci produsul ca daca nu esti multumit iti da altul la schimb sau bani inapoi !Cand am cerut relatii in legatura cu returnarea au zis ca ei intai verifica produsul sa nu fie deteriorat sau folosit .Nu am folosit produsele deoarece mi s-a parut ca ceva nu e in ordine !Se vedea ca nu au volumul indicat ,am masurat cu cilindrul gradat si asa era !Continua sa sustina ca sunt o mincinoasa si trag de timp .Tot pe site scrie ca clientul poate returna produsul fara sa motiveze de ce .Eu am spus de ce crezand ca e doar mica gresala de comunicare .Mai am 10 zile sa rezolv cumva problema ,iar ei nu vor sa comunice decat telefonic ,iar telefonic doar imi aduc injurii .Ps am masurat volumul vaselor cu cilindru gradat .Nu stiu cum pot dovedi ca nu mint ,l-am trimis si poze dar o sustin pe a lor .NU VREAU DECAT SA SE FACA DREPTATE !VA MULTUMESC ANTICIPAT !

Alte discuții în legătură

Platit bun primit prin curier fara sa il comand, recuperare bani justinmeal justinmeal Bună ziua, am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata. S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse second hand pf - amenintare Andra24 Andra24 Am adus cateva produse second hand din strainatate .cumparate de la persoane fizice si le-am vandut in tara tot la persoane fizice. Recent , un cumparator ... (vezi toată discuția)
Razgandire dupa cumpararea unui obiect tiberiu8mai tiberiu8mai Buna seara! Stiti cumva ceva despre existenta vreunei legi care permite sa renunti la un lucru pe care l-ai cumparat,intr-un termen de 30 de zile? Am de gand ... (vezi toată discuția)