avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de inchiriere a unei locuinte din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de inchiriere a unei locuinte din vechiul fond locativ

buna ziua
locuiesc cu chirie intrun apartament din vechiul fond locativ apartamentul are 4 camere eu locuiesc in2 iar o alta familie in 2 camere.Acestia au avut o locuinta proprietate respectiv o casa pe care au vanduto cu clauza de intretinere ficei lor.e normal ca acestia sa mai poata locui intro casa cu chirie de la fondul locativ al primariei?Juristii primariei spun ca da deoarece oug 40 din 1999 spune ca locunta nu trebuie sa fie in aceeasi localitate.Va rog spunetimi ce acctiune sa fac deoarece nu cred ca este normal ca sa ai o locuinta sa o vinzi si sa locuiesti cu chirie intro locuinta a primariei

Alte discuții în legătură

Uzucapiune cristimarian cristimarian socrul meu locuieste in bucuresti intro casa de stat fara propietar locuieste cam de 17 ani si nu are acte de propietate precizez ca are gaze pe numele lui ... (vezi toată discuția)
Retrocedare imobil / chiriasi tudoranadriananc tudoranadriananc Buna.Sunt cu o dilema,pe care nu o pot descifra si cer ajutor.In anul 1997 am primit de la primaria orasului,o locuinta sociala.Dupa 2 ani,contractul de ... (vezi toată discuția)
Evacuarea din case nationalizate redobandite de fostii proprietari monicadicu monicadicu buna, sunt monica! locuiesc in timisoara, intr-un apartament dintr-o casa nationalizata. urmasii proprietarului au castigat in instanta casa, si au vanduto. ... (vezi toată discuția)