avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Problema Asigurare RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Problema Asigurare RCA

Am facut masina pe asigurarea celui care m-a lovit. Mi-au pus niste piese de tot rahatul, adica nu se pupa ce nici o culoare cu masina de parca ar fi luate la intamplare si fortate sa stea. Problema ce-a mai mare e ca o piesa fara de care masina nu functioneaza bine a fost de o calitate foarte slaba, a cedat o data, am fost la servisul unde am fost obligat sa fac reparatia sa o schimbe, mi-au tinut masina in servis o luna si un pic chiar daca piesa inlocuitoare ajunsese de doua saptamani. Acum noua piesa incepe sa cedeze exact in acelasi mod ca prima, am fost la servis, au constatat si ei aceasta problema si mi-au zis sa sun la cei de la asigurari( cred, mi-au dat un numar de tel si un ID de dosar) si sa ma cert cu ei. Am sunat la acei domni care cu un sictir extravagant mi-au spus " cum dom'le sa-ti trimitem original ca masina are 13 ani si ala original e 800 de lei. Iti trimitem tot din asta ca poate au fost alea cu defect". Le-am explicat ca altceva in afara de original (ce s-a dat jos de pe masina era totul original, nu aftermarket) nu mai accept si daca nu imi trimit piesa ii voi actiona in judecata pentru toate piesele care au fost puse si nu sunt originale. (ex.: am avut far original de 600lei ei au pus unul de 100 de lei care in 6 luni arata mai rau decat celalalt de 13 ani)

Sunt interesat de un avocat care sa ma poata ajuta in aceasta problema in Sibiu. Va salut cu stima,

Alte discuții în legătură

Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau inselaciune panduri11 panduri11 Am pun un anunt pe un site de vanzari cu un telefon defect cu poze cu detalii ce fel de telefon este , ce este defect , nu am stiut sa precizez cam cat ar ... (vezi toată discuția)