avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere in imobil retrocedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere in imobil retrocedat

Buna ziua. Am un contract de inchiriere pe firma pentru un spatiu din incinta unei institutii. Zvonurile spun ca mostenitorii proprietarului de drept au revendicat si castigat in instanta TOT si ca vor veni sa-si ia proprietatea. Daca eu am contract de inchiriere cu acte in regula , cu declarare ca punct de lucru......ma pot da afara? contractul e valabil pana la 1 septembrie. Multumesc

Alte discuții în legătură

Certificat constatator punct de lucru cojocar veronica cojocar veronica societatea pe care o reprezint are un contract de prestari servicii cu o firma in al carei spatiu autorizat(are certificat constatator al punctului de lucru) ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Drept de preemtiune cumparare imobil voros voros Bună ziua! Firma noastră închiriază un spaţiu comercial (de 16 m2) de 3 ani de zile. În urma unui proces dintre Primărie şi proprietarul acestui ... (vezi toată discuția)