avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita abonament telefon pe care nu l-am avut
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita abonament telefon pe care nu l-am avut

in anul 2007 am fost sunata de orange cum ca as avea o datorie la ei,un abonament.Eu stiam ca nu am facut abonament la ei,avand abonament la alta companie de tel mobila si le-am cerut sa-mi trimita o copie a unui contract,au raspuns ca nu au.Acum dupa numeroase plicuri de la firma de recuperare primesc o citatie pentru un apel la incuviintare de executare.Executarea fiind respinsa de judecatoria locala.Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: cpopescu01 , utilizator 19:56, 20 Martie 2014
Nu aveti nimic de facut, nu va pot executa silit.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie furnizor telefonie best4ady best4ady Am avut un abonament la Orange semnat in 2006 iar prin 2007 sau 2008 am ramas in urma cu plata si nu am mai platit suma de 150 ron. In acesti ani tot am primit ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Amenintare - recuperatori ROMMELINO ROMMELINO Buna ziua Am si eu o intrebare.In anul 2002 am incheiat un contract cu orange pe un an de zile pentru furnizarea de servicii telefonie mobile am platit ... (vezi toată discuția)